İFTİHAR TABLOMUZ

2021 YKS yerleştirme sonuçlarına göre okulumuz 12. sınıf öğrencileri büyük bir başarıya imza atarak hayallerindeki bölümlere yerleşti.

06.10.2021 764

2021 YKS yerleştirme sonuçlarına göre okulumuz 12. sınıf öğrencileri büyük bir başarıya imza atarak hayallerindeki bölümlere yerleşti.

2020/2021 Eğitim Öğretim yılında 33 mezun öğrencimizin 19 u üniversiteye bu yıl başladılar. Herhangi bir bölüme yerleşemeyen veya tercihte bulunmayan 14 öğrencimiz ise önümüzdeki yıl yapılacak olan üniversite sınavı hazırlıklarına başladılar.

Bu başarılarından ötürü öğrencilerimizi tebrik eder, üniversite öğrenimlerinde ve meslek hayatlarında başarılar dileriz. Tercih yapmayarak önümüzdeki yıl sınava girecek öğrencilerimizede ayrıca başarılar dileriz.

Yerleştirme sonuçlarını görmek için tıklayınız.