KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN OKULUMUZA ZİYARET

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayar ÖZSOY ve Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Duran SAFRANİ, Bünyan Belediye Başkanı Özkan ALTUN ile birlikte okulumuzu ziyaret etti.

07.06.2021 178

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayar ÖZSOY ve Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Duran SAFRANİ, Bünyan Belediye Başkanı Özkan ALTUN ile birlikte okulumuzu ziyaret ederek okulumuzda yapımı süren spor kompleksini yerinde inceleyip devam eden çalışmalar hakkında Okul Müdürümüz Serkan IŞIK'tan bilgi aldı. Okul Müdürü Serkan IŞIK, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılıp hizmete açılan Halı Saha Tesisini de misafirlere gezdirerek Büyükşehir Belediyesine Genel Sekreter Yardımcısı ÖZSOY nezninde teşekkürlerini iletti. ÖZSOY da Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime olan desteklerinin artarak devam edeceğini ifade ederek okulumuzda yapımı devam eden Tenis Kortu İle Basketbol-Voleybol sahasına da ellerinden gelen katkıyı sunacaklarını ifade etti. Okul binası içerisinde de incelemelerde bulunan misafirlerimiz YKS Hazırlık Kampı kapsamında YKS'ye hazırlanan öğrencilerimizi de ziyaret ederek onlara başarı dileklerinde bulundu. Son olarak bu yıl ''Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu'' kapsamına alınan okulumuzu tebrik eden Heyet incelemelerini tamamladıktan sonra okulumuzdan ayrıldı.

07-06-202107-06-202107-06-202107-06-202107-06-202107-06-2021