OKUL TANITIM TOPLANTISI

OKUL TANITIM TOPLANTISI

Okulumuzda,  ilçemiz genelindeki ilkokullarda görev yapan 4. Sınıf öğretmenlerine yönelik okul tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Okul tanıtım videosu linki:

https://www.youtube.com/watch?v=kMGWkLE7u2o

10.06.2021 178

 

 

Okulumuzda, ilçemiz genelindeki ilkokullarda görev yapan 4. Sınıf öğretmenlerine yönelik okul tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu kapsamına alınan okulumuz, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılından itibaren 5. Sınıflarda 30, 9. Sınıflarda 40 öğrenci kontenjanı olmak üzere yapılacak merkezi sınavlarla öğrenci alımı yapacaktır. Bu kapsamda ilçemiz genelinde 4. Sınıfı bitirip Ortaokul 5. Sınıfa geçecek öğrencilerin sınıf öğretmenlerini oklumuzun sahip olduğu imkanları yerinde görmeleri için okulumuzda misafir ettik. Toplantıda ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin ŞAHİN söz alarak okulumuzda yapılan faaliyetlerden duyduğu memnuniyeti belirtti. ŞAHİN, okulumuzda öğrenim görecek 5. Sınıf öğrencilerinin tespiti için Kayseri ili genelinde yapılacak olan merkezi sınava katılım göstermeleri konusunda 4. Sınıf öğretmenlerinin öğrencilerini bilgilendirmelerinin faydalı olacacağını ifade etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü ŞAHİN, öğrencilerin okulumuzu tercih etmeseler dahi bu tür merkezi sınavlara katılmalarının kendi durumlarını görmek açısından önemli olduğunu söyledi. Sonrasında söz alan Okul Müdürümüz Serkan IŞIK, slayt gösterisi eşliğinde okulumuzun sahip olduğu imkanları ve öğrencilerine sunduğu fırsatları içeren bir sunum gerçekleştirdi. Okul Müdürü IŞIK, Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak öğrencilerini sadece dini ve akademik yönden değil en az bir spor dalıyla ilgilenen, sosyal kültürel faaliyetlere katılım gösteren, bilimsel çalışmalarda ve projelerde kendilerini göstererek analitik çözümleme ve problem çözme yeteneğine sahip bireyler olarak yetiştirmeyi hedefleyen bir kurum olduklarını vurguladı. Okul Müdürü IŞIK, öğrencinin ilerde hangi mesleği yaparsa yapsın öncelikle dinini bilen, vatanına ve milletine yürekten bağlı, yaptığı işte Allah rızasını gözeten ve dürüstlükten ayrılmayan bir meslek erbabı olmasının en büyük gayelerinden biri olduğunu dile getirdi. Toplantı sonrasına misafirlerimiz, ev sahipliğinden ötürü okul yönetimine teşekkürlerini ve toplantıdan duydukları memnuniyeti  ileterek okulumuzdan ayrıldılar.

 

10-06-202110-06-202110-06-2021