Sınıf Listeleri

04.11.2020 365

Covid-19 tedbirleri kapsamında sınıf mevcutları azaltılarak sınıflar bölünmüştür.

Yüzyüze eğitime başlayacak sınıf seviyesindeki öğrenciler hazırlanmış listelere göre yüzyüze eğitim görecek ve sınavlara bu listeye göre gireceklerdir.

Öğrencilerimiz bulundukları sınıf grubunun programına uygun olarak okula gelmelidir.

Bütün öğrenciler Covid-19 tedbirleri doğrultudunda maskeli olarak sınıfa alınacaklar, ilk gün hangi sınıf ve sırada oturmuş ise diğer günlerde de aynı sınıfta aynı sırada oturacaktır.

Bütün öğrenciler kendi özel eşyalarını getirecek ( Kalemi silgi vb. gibi ) başkası ile eşyalarını paylaşmayacaktır.

Covid-19 sebebiyle resmi olarak Pozitif ve Temaslı olan öğrenciler okula alınmayacaktır.

Sınıf Listeleri için linke tıklayınız..