Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Tüm öğrencilerimizi akademik sosyal ve kültürel açılardan başarılı bireyler olarak yetiştirerek, Manevi yönden Allaha layık kul, Vatana layık millet, Ana-Babasına layık evlat elhasıl iyi insan yetiştirmek

Misyon: Okulumuzun misyonu, öğrencilerimizin açık fikirli, gelişim ve değişimi önceleyen, etik kurallar çerçevesinde topluma örnek ve insanlığa yararlı olan, liderlik vasıflarına sahip ayrıca Dini ve Devleti için gerektiğinde risk alabilen bilen bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: Okulumuz 1976 yılında açılmış olup bu zaman kadar pek çok başarıya imza atmıştır. 2019 Zeka Şampiyonası Kayseri 3, Kuran Okuma Yarışması Kayseri 1, ERU Mekatron Robot Yarışması 29., 2018-2019 Uluslararası Robot Yarışması Çeyrek Final, 2019 Muaythai dövüş ve savunma sanatlarında Kayseri 1

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08:10 - 12:00
Isınma: Kalorifer( Doğal Gaz )
Yabancı Dil: İngilizce - Arapça
Okulun Sınav Başarı Durumu: %46
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %78
Sportif Etkinlikler: Furbol Turnuvası- Mangala Yarışması- Lazer Game- Halı Saha Maçları-Voleybol Turnuvası- Masa Tenisi Turnuvası - Akıl Oyunları Yarışmaları- Tenis - Güreş- Taekvando
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Proje Yarışması- 4006 Bilim Fuarı- Uluslararası Robot Yarışması - Robot Yarışmaları - Zeka Şampiyonası
Proje Çalışmaları: 4006 Tübitak Bilim Fuarları
Kontenjan Bilgileri: Merkezi 40 Mahalli 68

Telefon - 0352 712 1251

WEB - https://nacibaydemiraihl.meb.k12.tr

Adres - Yavuz Selim Mahallesi Nurettin Baydemir Caddesi No 24 Bünyan/KAYSERİ

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Halısı ile meşhur, yeşillikleri ile Kayseri´nin mesire alanı niteliğinde iç anadolu kültürünü taşıyan, sakin, huzurlu ve güzel bir ilçedir.
İlçemizde kaloriferli kiralık apartman daireler bulmak mümkündür. Personelimizin büyük bir kısmı Kayseri merkezde ikamet etmekte olup çok kolay bir şekilde günlük geliş gidiş yapmaktadırlar.

Adres - Yavuz Selim Mahallesi Nurettin Baydemir Caddesi No 24 Bünyan/KAYSERİ

Ulaşım Kayseri Büyükşehir belediye otobüsleri ve özel otobüslerle her yarım saatte bir sağlanmaktadır.
Mesai saatleri başlangıcında ve bitişinde otobüs seferleri her 10 dakika da bir yapılmaktadır. Kayseri merkez ile ulaşım sorunu yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Bünyan ilçe merkezindedir.
İl merkezine 40 Km uzaklıkta olup, merkezle ulaşımı Kayseri Büyükşehir Belediye otobüsleri ve özel otobüsler ile sağlanmaktadır.