PANSİYON KAYDI İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

01.08.2023 647

Pansiyon Başvuru Evrakları

Değerli Veliler,

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nda okulumuz pansiyonunda konaklamak isteyen öğrenciler için başvurular 22 – 26 Ağustos 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru esnasında aşağıdaki evrakları hazır bulundurmanız gerekmektedir.

Parasız Yatılı Başvuruları İçin

1. Başvuru Dilekçesi (Pansiyonda doldurulacaktır.)
  2. Sağlık Raporu (Aile hekiminden alınabilir.)
  3. Nüfus Kayıt Örneği (E-devlet’ten alınabilir.)
  4. EK-1 Belgesi (Örnek belge için TIKLAYINIZ.)
  5. 2022 Mali Yılı’na Ait 12 Aylık Bordro (Kurum tarafından imzalı ve mühürlü olması gerekmektedir.) Aile geçim beyannamesinde fert başına düşen yıllık gelir her yıl bütçe kanunda belirtilen miktarı aşamaz. 2022 yılı 46.000 TL dir. Fert başına düşen yıllık geliri bu rakamı geçen öğrenciler sadece PARALI YATILILIK için başvurabilirler.

Paralı Yatılı Başvuruları İçin

1. Başvuru Dilekçesi (Pansiyonda doldurulacaktır.)
  2. Sağlık Raporu (Aile hekiminden alınabilir.)
  3. Nüfus Kayıt Örneği (E-devlet’ten alınabilir.)

Halihazırda burslu olan öğrenciler arzu edildiği takdirde bursluluklarını bize ulaştıracakları bir dilekçeyle parasız yatılılığa çevirebilirler. Bu takdirde öğrencilerin bursu kesilir fakat pansiyon için ücret ödemezler. Bilinmelidir ki burslu öğrenci hem burslu olup hem pansiyonda parasız yatılı şeklinde konaklayamaz. (Bursluluktan feragat dilekçesi için TIKLAYINIZ.)

İlginize sunarız.

NOT: Pansiyonumuz lise öğrencilerimizin kullanımına açıktır. Ortaokul öğrencilerimiz pansiyondan yararlanamamaktadır.

NACİ BAYDEMİR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

PANSİYON KAYIT KILAVUZU

Pansiyon Kaydı İçin Gerekli Evrakların Teslim Tarihi:

22/08/2023 -25/08/2023

PARASIZ YATILILIĞA KAYIT – KABUL İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( E devlet)

2- Sağlık Raporu (PANSİYONDA KALMASINDA SAKINCA YOKTUR İBARELİ)

3-Nüfus cüzdanı ve fotokopisi

4-Öğrenci,  mezun olduğu okuldan bursluluk durumunu gösterir belge

(Öğrencinin mezun olduğu okuldan alınacak.)

5- “Okul Değiştirme” veya daha ağır bir disiplin cezası almadığını gösterir disiplin durum

belgesi.(Öğrencinin bitirdiği ortaokuldan alınacak.)

6-Aile Maddi Durum Beyanı EK:1 Belgesi ( Pansiyon Kayıt Kabul Dosyasında Mevcuttur)

EK:1 Belgesi öğrencinin ailesinin maddi durumunu gösteren belgedir.

Veli bu belgeyi aşağıdaki çalışma durumlarına bağlı olarak doldurur.

A- Anne Baba Çalışmıyorsa: 2022 yılına ait herhangi bir geliri olmadığını gösterir belge, SGK dan alınacak.(HEM ANNE HEM BABA İÇİN)

B- Anne Baba Çalışıyorsa;

a) Aktif Çalışanlar (Memur, İşçi vs) maaş aldıkları yerden 2022 yılı bir yıllık gelirini

gösteren onaylı belge;

b) Emekliler maaş aldığı banka şubesindenveya SGK´ dan 2022 yılı bir yıllık gelirini

gösteren onaylı belge

c) Serbest Meslek Çalışanı iseniz2021 yılı gelir durumunuzu gösterir Vergi Levhanız veya SGK

İle ilgili sigorta durumunu gösterir vergi dairesi veya SGK´dan onaylı belge;

( Yıllık gelir toplamının fert başına düşen sınır miktarı 2022 yılı için 46.000 TL’dir.)

PANSİYONUMUZA KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN

YANLARINDA BULUNDURMASI GEREKEN EŞYALAR

1- Kişisel temizlik malzemeleri (Şampuan, tıraş köpüğü, diş macunu ve fırçası vs.)

2-Bir tane deri veya kumaş yüzeyli iç mekân terliği; bir tane plastik banyo tuvalet terliği

3-Banyo ve yüz havlusu

4-Yatak Pijaması, eşofman

5-Kişisel kıyafetleri.