3-12 Mart Sınav Takvimi

25.02.2021 756

3-12 Mart Tarihleri arasında 1.Dönem 1.Yazılı sınavlara girmeyen öğrenciler için telefi sınavları yapılacaktır.

Öğrencilerin sınavlara yüzyüze girmesi gerekmektedir.

Sınav Yönergemiz aşağıdaki gibidir.

1- Öğretmen zili çalınca sınav başlar, ders zili bitimi ile biter. Hiçbir öğrenciye ek süre verilmez. Sınav süreleri bir(1) ders saatidir.

2 - Bütün öğrenciler sınav saatinden 20 dakika önce okul bahçesinde hazır bulunacaktır. Sınavı biten öğrenci okulu hızlı bir şekilde terkedecektir.

3 - Bütün öğrenciler Covid-19 tedbirleri doğrultusunda maskeli olarak sınıfa alınacak, ilk gün hangi sınıf ve sırada sınava girmişse diğer günlerde aynı sınıf ve sırada sınava girecektir.

4 - Herkes kendi kalem ve silgisini yanında bulunduracak kesinlikle kendi kişisel eşyasını başkası ile paylaşmayacaktır.

5 - Covid-19 sebebiyle resmi olarak Pozitif ve Temaslı olan öğrenciler sınava alınmayacak ve bu öğrencilerin sınavı daha sonra yapılacaktır.

10.sınıf ve 12.sınıf sınav takvimi için tıklayınız..

9.sınıf ve 11.Sınıf sınav takvimi için tıklayınız..